گروه خبر: آقای دانشمند کلیگویی کرد، توهین آمیز حرف زد و همه را به یک چوب راند. من با حرفهایش موافق نبودم. این واکنش فرماندار سیرجان بود در مقابل سوالی پیرامون نظرش نسبت به سخنان روحانی منبری مهدیه سیرجان و نقدی که او نسبت به رکود عمران و آبادانی شهر سیرجان کرده بود.
سهراب بهاالدینی نخستین نشست خبری خودش را با عنوان رسمی فرماندار سیرجان برگزار کرد. او به اتفاق معاونانش ظهر روز دوشنبه در سالن کنفرانس فرمانداری به پرسشهای خبرنگاران پاسخ داد.
فرماندار ویژه شهرستان سیرجان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تسلیت اولین سالگرد شهادت این سردار بزرگ، از تلاشها و خدمات ارزنده تمام مسوولین سیرجان طی یکسال اخیر در مقابله با ویروس کرونا و کنترل این بیماری تصریح کرد: وحدت رویه و همدلی میان مسوولین در یکسال اخیر و از آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور با اقدامات و تمهیدات ویژهای آغاز شد که تاکنون با کاهش آمار ابتلا و فوتیها، شاهد نتایج مثبت آن هستیم.
سهراب بهاالدینی افزود: در بحث کرونا، دو بخش تامین تجهیزات درمانی و بیمارستانی و تولید ماسک را در دستور کار قرار دادیم و همکاری نهادها، ادارهها و شرکتهای منطقه گلگهر با خرید تختهای آی سی یو و سی سی یو، دستگاه ونتیلاتور، دستگاه اکسیژن ساز همراه بود.
وی ادامه داد: در بحث اورژانس هوایی بعد از سالها پیگیری، با استقرار هلیکوپتر در بیمارستان امام رضا(ع) شاهد ارایه خدمات و امدادرسانی تا شعاع ۳۰۰ کیلومتری و شهرستانهای همجوار خواهیم بود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سیرجان یادآور شد: طبق منویات مقام معظم رهبری، با اجرای طرح کمکهای مومنانه تاکنون ۴۱ هزار بسته معیشتی با همکاری خیرین، شرکتها و نهادها میان اقشار کم درآمد و خانوادههای هدف توزیع شد و همچنین در طرح حاج قاسم با تشکیل ۲۰۲ تیم مراقبتی متشکل از کادر درمان، با حضور به درب منازل شهروندان، اقدام به تستگیری از مردم میشود که این طرحها زمینهساز کاهش آمار مبتلایان به کرونا شده و تا پایان سال جاری ادامه دارد.
سهراب بهاالدینی با اشاره به خدمات نیروی انتظامی در مجموعه پلیس راهور و پلیس راه مبنی بر نظارت دقیق بر تردد خودروها در سطح شهر و جادهها افزود: میزان تقاضا برای دریافت مجوز تردد در مسیر سیرجان به بندرعباس طی روزهای اخیر افزایش داشته که با مدیریت پلیس راه همراه بود.
فرماندار ویژه شهرستان سیرجان ظهر دوشنبه در نشست خبری با رسانهها از افتتاح چند طرح عمرانی و توسعهای منطقه گلگهر در دهه فجر با حضور معاون اول رییسجمهور خبر داد.
وی از افتتاح چند طرح عمرانی و توسعهای در منطقه گلگهر خبر داد و افزود: در ایام مبارک دههفجر و پیروزی انقلاب، طرح گندله گهرزمین، طرح تولید ورق و چند طرح دیگر در منطقه گلگهر با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور به بهرهبرداری میرسد.
او شهرستان سیرجان را یکی از شهرهای نمونه و رو به پیشرفت در سطح استان و کشور دانست و یادآور شد: اکنون ۲۴ شرکت دانش بنیان در سیرجان در حال فعالیت است و نیز در حوزه مدرسهسازی توسط خیرین، شهر نمونه کشوری هستیم.
فرماندار سیرجان با اشاره به طرح های عمرانی سطح شهر خاطر نشان کرد: در سال جاری بیش از ۲۵۰ هزار مترمربع آسفالت در معابر شهری اجرا شده و همچنین ۳۷ دوربین نظارتی بزودی اضافه خواهد شد و نیز باغ ایرانی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال با مشارکت شرکت گهرزمین و شهرداری در حال انجام است.
بهاالدینی در پاسخ به پرسشی پیرامون ابهامهای انتخابات قبلی و نگرانی فعالان سیاسی برای انتخبات شورای پیش رو نیز گفت: «همه انتخاباتها در سیرجان تاکنون سالم برگزار شدهاند. دور قبل اولین بار بود که انتخابات به صورت الکترونیکی انجام شد و درصد خطای الکترونیکی بسیار کم است.»
سهراب بهاالدینی در پاسخ به پرسش سخنتازه پیرامون افزایش اجاره بهای مسکن در سیرجان نیز گفت: «این نتیجه صنعتی و اقتصادی بودن شهرستان و موقعیت جغرافیای و استراتژیک این شهرستان است.» او و معاون عمرانیاش با اشاره به رشد جمعیتی بالا و مهاجرپذیری سیرجان و عرضه و تقاضا، در حوزه مسکن، از محترم شمردن مالکیت خصوصی در اسلام حرف زدند که موجب بسته بودن دست دولت در زمینه تنظیم قیمت زمین و مسکن میشود و اینکه صاحبخانهها در انتخاب قیمت اجاره یا فروش ملک خودمختار هستند و دولت در نهایت کوشش فقط بتواند با افتتاح طرحهای انبوه سازی آپارتمان، تقاضا را پایین بیاورد که منجر به کاهش قیمت شود.
اما نکته جالب اینکه همین رویهی اقتصاد بازار آزادی درباره مسکن، در حیطهی کالاهای دیگر 180 درجه عوض میشود چرا که بهاالدینی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران پیرامون کمبود روغن در شهرستان از سیاست برخورد با احتکار و گرانفروشی حرف میزند و از کوبا و اقتضاد سوسیالیستیاش به نیکی یاد میکند.
این یعنی شما اموال غیرمنقولی مثل زمین و خانه را احتکار کنی، مالکیت خصوصیات محترم است و همین حرکت در باره کالاهای منقول تبدیل به جرم میشود و اینجای کار دیگر بازار آزاد نیست و باید تحت کنترل دولت باشد!
چه بسا فرماندار سیرجان و معاونانش که در پایین هرم قدرت هستند نیز مانند همتاهای پایتخت نشین خود هیچ وقت به این فکر نکرده باشند که شاید مشکل اساسی اقتصاد ایران همین لاینحل ماندن این مسئله است که بالاخره اقتصاد ایران روش بازار آزاد را دنبال میکند یا روش دولتی بودن همه چیز را؟! چه بسا همین بلاتکلیفی درد اقتصاد ما باشد و همه را از سرمایهگذار تا تولیدکننده و مصرف کننده، سردر گم کرده.
شماره 639 مورخ 13 اسفند 1399