آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، در محل سالن پردیس امید شرکت گلگهر برگزار شد. در این مراسم که با حضور مهندس جعفری؛ معاون وزیر و رئیس هیئتعامل ایمیدرو، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، حجت السلام حسینی؛ امامجمعه سیرجان، نماینده مردم شریف سیرجان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه سیرجان، جمعی از مسوولین استانی و شهرستانی، مديران عامل و اعضا هیئتمدیره شرکتهای معدنی و صنعتی منطقه گلگهر برگزار شد.
گل گهر باید نقش خود را در زنجیره فولاد ایفا کند
مهندس ایمان عتیقی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در سخنانی با اشاره به اینکه؛ امروز این مجموعه در زنجیره تولید فولاد کشور، آهن اسفنجی و شمش، متخصصانی تربیت کرده که میتوانند در نقاط دیگر کشور فعالیت داشته باشند، گفت: امیدوارم در کنار هیئتمدیره شرکت، بتوانیم در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و اهمیت بخش معدن گام برداريم، چرا که گل گهر را یک امانت ملی می دانیم. وی، توسعه پایدار را مهمترین هدف گلگهر دانست و افزود: این شرکت در چارچوب برنامهریزیهای فنی و استراتژیک در حرکت است و باید نقش خود در زنجیره فولاد را بهخوبی ایفا کند. مهندس عتیقی، گفت: امروز با توجه به تولیدات انجامشده در مجموعه، نیازمند نگاه هلدینگی در مدیریت شرکت هستیم و چشمانداز گلگهر و شرکتهای منطقه، چشمانداز صنعت فولاد کشور است.
گلگهر به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل کرده است
دکتر محرابی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان نیز با بیان اينكه منطقه گلگهر از ظرفیتهای خوبی برخوردار است و توان شکوفایی لازم را دارد، گفت: مهندس عتیقی با توجه به تجربه کاری که در این منطقه دارد، میتواند به روند توسعه منطقه گلگهر کمک کرده و آنرا تسریع کند. وی افزود: شرکت معدنی و صنعتی گلگهر به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل کرده و امیدواریم در دوره جدید مدیریت این مجموعه، مسیر فعلی ادامه پیدا کند.
گلگهر یک نعمت خدادادی است
حجتالاسلام و المسلمین حسینی؛ امامجمعه سیرجان، گلگهر را یک نعمت خدادادی دانست و بر استفاده مناسب از این نعمتها و ظرفیتها تاکید نمود و گفت: گلگهر در سالهای اخیر در کنار تولید و توسعه، نگاه ويژهای به شهرستان داشته و در حوزه مسوولیتهای اجتماعی اقدامات خوبی انجام داده است که با انتخاب مهندس عتیقی بهعنوان مديرعامل قطعا این اقدامات با سرعت بیشتری تداوم پیدا خواهد کرد.
بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور در گل گهر
شهباز حسنپور؛ نماینده مردم سيرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه بزرگترین زنجیره فولاد کشور در منطقه گلگهر هست، گفت: خوشبختانه آب از خلیجفارس به سیرجان رسیده، در نتیجه هیچ گُلی در سیرجان خشک نخواهد شد. وی افزود: احداث بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور و بزرگترین شهرک صنعتی تخصصی کشور در منطقه گلگهر با وجود مدیران موفق، محقق خواهد شد.
گل گهر در تحولات فولاد
نقش آفرین است
مهندس جمشید ملارحمان؛ مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر با اشاره به فعالیت ۲ ساله خود در شرکت گلگهر گفت: بنده در این دو سال سعی بر امانتداری داشتم. شرکت معدنی و صنعتی گلگهر نقش بیش از ٣٠ درصدی در زنجیره فولاد کشور دارد و رشد تولید در این بنگاه از اهمیت بالایی برخوردار است.
سازمان ایمیدرو از مجموعه گلگهر حمایت خواهد کرد
وجیه الله جعفری؛ معاون وزیر و رئیس هیئتعامل ایمیدرو بهعنوان آخرین سخنران مراسم، با اشاره به اثرگذاری شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در زنجیره اقتصادی کشور گفت: سازمان ایمیدرو همواره از مجموعه گلگهر حمایت خواهد کرد، زیرا حاصل این حمایتها، توسعه فعاليتهای معدنی و رشد اقتصادی برای کشور است. جعفری با اشاره به اینکه گلگهر یکی از نقشآفرینان مهم در زنجیره فولاد کشور است، افزود: به توسعه زیرساختها باید توجه ویژه داشت، چراکه امروز بسیاری از نگرانیها برای توسعه صنعت با سرمايهگذاری شرکتها در زیرساختها برطرف شده است.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه، بدون شک این استراتژیها در گل گهر وجود دارد، ادامه داد: اعتقاد به این استراتژی ها می تواند حلقه های قوی بعدی در زنجیره را به همراه داشته باشد. همچنین استفاده از نخبگان میتواند گرهگشای بسیاری از مسائل کشور باشد.
وی با اشاره به اهمیت مسئولیتهای اجتماعی و حمایت از مردم توسط شرکتهای بزرگ همچون گلگهر در ادامه گفت: گلگهر بیش از ٤٢ درصد در تولید کنسانتره نقش دارد و این نشان از اهمیت گلگهر است.
جعفری گفت: با احداث مجموعه ایمینو به دنبال جذب نخبگان بوده و در ایمیدرو نیز اقدامات خوبی انجام شده است؛ همچنین برنامههای مختلفی در ایمیدرو برای کمک به بخش معدن وجود دارد که در دست انجام است. رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: زنجیره فولاد کشور با طرح جامعی که برای آن تدوین شده، به توازن نزدیک می شود و امیدوار به محقق شدن چشم انداز ١٤٠٤ برای تولید 55 میلیون تن فولاد هستیم.
به گفته جعفری، رشد در زنجیره فولاد بیانگر تحقق این هدف چشم انداز فولاد است و طرحهای توسعههای دیگر در منطقه چابهار بجز از اهداف چشم انداز در حال اجرا است.