مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان گفت: سامانه دو سویه مصرف آب و برق در کشور و استان کرمان ‌تشکیل شده و شرکت های آب منطقه‌ای و برق، مصرف تمامی اشتراکات چاه های کشاورزی را تطبیق می‌دهند و کرمان در این زمینه پیشتاز است و بیش از ۹۲ درصد چا ها تطبیق یافته است.
 رشیدی در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت منابع آبی استان کرمان اظهار کرد: متوسط بارندگی درازمدت استان ۱۲۹ میلیمتر است. سال آبی گذشته ۱۴۲ میلیمتر بارندگی در استان داشتیم و امسال تاکنون ۶۵ میلیمتر بارش را شاهد بودیم.
وی افزود: میزان بارش های امسال در استان کرمان نسبت به دوره مشابه سال قبل ۴۳ درصد کاهش و نسبت به دوره بلندمدت ۱۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد؛ علی رغم اینکه بارندگی های خوب و گسترده ای در استان داشتیم اما نسبت به بلندمدت خیلی کم است.
رشیدی در ادامه درباره وضعیت ذخیره سدهای استان کرمان بیان کرد: ظرفیت آبی چهار سد بزرگ استان ۵۸۳ میلیون مترمکعب است که اکنون ۲۱۴ میلیون مترمکعب درصد پرشدگی آنهاست و نسبت به سال قبل ۱۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد(سال قبل ۳۱۵ میلیون مترمکعب ذخیره سدهای استان بود) و بارندگی های امسال سیلاب آنچنانی ایجاد نکرد که وارد سدها شود و فقط یک میلیون مترمکعب آب وارد سد جیرفت و همین مقدار وارد نساء بم شد.
ذخیره سدهای استان کرمان 37 درصد است
مدیرعامل آب منطقه ای استان  کرمان با بیان اینکه در حال حاضر میزان پرشدگی سدهای استان کرمان ۳۷ درصد است، گفت: سد جیرفت ۳۳ درصد، سد نساء ۴۵ درصد، سد شهید سلیمانی بافت ۴۹ درصد و سد تنگوئیه سیرجان ۲۱ درصد ذخیره آب دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: اکنون ۲۰ طرح مهم با ۴۲ پروژه در حوزه آب در استان کرمان در حال اجرا داریم که بیشتر در راستای تامین آب آشامیدنی است و مهم ترین‌شان دو مگاپروژه است که در دهه فجر با حضور وزیر نیرو عملیات اجرایی آنها آغاز شد؛ یکی طرح اضطراری تامین آب شرب کرمان و رفسنجان از خط انتقال آب صنعت بود و ۴۵ کیومتر لوله گذاری تا رسیدن به تصفیه خانه کرمان می‌خواهد و اتفاق بزرگی است.
رشیدی افزود: این پرژه از مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمان است که با ۲۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار، ۴۰ هزار مترمکعب مخزن و دو ایستگاه پمپاژ در مسیر احداث و طی سه چهار ماه آینده اجرا می‌شود تا آب به تصیفه خانه کرمان برسد.
رشیدی در ادامه با تاکید بر صرفه جویی در مصرف آب بیان کرد: هرچند استان کرمان به آب دریا دسترسی دارد اما در صورتی که صرفه جویی و مدیریت مصرف آب صورت نگیرد، اگر تمام آب دریا را هم بیاوریم، نتیجه ای نخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کرمان تصریح کرد: ۳۰ میلیون مترمکعب از خط انتقال آب صنعت، برای کرمان ورفسنجان تخصیص داریم و از این خط تامین آب سیرجان و زرند نیز در دستور کار است و کار مطالعاتی برای زرند که هیچ منبع پشتیبانی از آب سطحی ندارد، در دست انجام است؛ سیرجان ۱۳ میلیون مترمکعب کسری آب دارد و دنبال تخصیص هستیم و کار مطالعاتی تقریبا تکمیل شده است.