آنچه در این چند ساله سخن‌تازه فریاد می‌زد، بالاخره از دهان یکی از مسوولان خوب شهرمان شنیده شد.
سخن‌تازه سال‌هست داد می‌زند آهای نمایندگان دولت مرکزی، آهای مرکز استان، آهای اداره کل، آهای وزاتخانه‌ی مستقر در پایتخت! سیرجان با این همه ثروت اوضاع خوبی از نظر رسیدگی به عمران و تاسیسات و مبلمان شهری و زیرساخت‌های جاده‌ای و امکانات فرهنگی و آموزشی ندارد و هربار دولت وظایف خود را بر دوش شرکت‌های معدنی به عنوان معین اقتصادی می‌اندازد، که هرکس نداند گمان کند انگار این شرکت‌ها دولت فدرال در سیرجان باشند که اگر هستند پس چرا عوارض و مالیات و... به دولت مرکزی بدهند و چرا شرکت‌ها دو جا و دو بار مرام و معرفت مسوولیت اجتماعی از خود نشان دهند و اجازه بدهند دولت مرکزی ثروت معدنی شهرستان را ببرد؟! آیا در قبالش دولت مرکزی نباید برای یک شهر با انواع مشکلات تورمی، محیط زیستی و افزایش جمعیت، کاری کند؟! نباید به اداراتش در شهرستان بودجه بدهد و از آن‌ها کار بخواهد؟!
سخن‌تازه سال‌ها نوشت که دولت کارمندان‌ ادارت ریز و درشت‌تان اینجا به روزمرگی افتاده‌اند، برنامه‌تان چیست؟
اما گوش شنوایی نبود، هرچند با روی کار آمدن دولت پزشکیان و وعده‌ی رییس جمهور جدید درباره توجه بیشتر به پیرامون به جای توجه اختصاصی به مرکز، امیدها فقط برای سیستان و بلوچستان و کردستان و خوزستان زنده نشد. سیرجان هم در این سال‌ها دست کمی از خوزستان نفت‌خیز نداشته. اینکه روی ثروت نشسته باشی اما از حداقل امکانات محروم باشی، چیزی نیست که فقط خوزستان به آن مبتلا باشد و درد اکثر شهرستان‌هاست تا جایی که شهرستان‌ها دچار تاخر فرهنگی و توسعه نامتوازن شده‌اند و پایتخت‌نشینان از کلمه‌ی «شهرستانی» به عنوان یک ناسزا در خطاب به هم در معنای بی‌فرهنگ استفاده می‌کنند! این هفته علی‌اکبر کریمی‌پور شهردار سیرجان در جلسه‌ی شورای اداری که با حضور استاندار برگزار شد، بخشی از همین درد شهر ما را جار زد. او گفت: متاسفانه با این‌که سیرجان شهر حمل و نقل، شهر صنعتی و یک چهارراه استراتژیک در کشور است اما کمربندی ندارد. مردم هزینه‌ی زیادی بابت تردد ماشین‌آلات سنگین از داخل شهر، می‌پردازند.شهردار سیرجان به وجود این تفکر در مرکز استان انتقاد کرد؛ مبنی بر این‌که سیرجان به لحاظ وجود معادن شهری پول‌دار است، پس نیاز به بودجه‌های دولتی ندارد و افزود: شهر سیرجان به کمک و حمایت نیاز دارد. اگر این تفکر برداشته شود، می‌توان در موضوعات مختلفی خدمت‌رسانی کرد.
شهردار سیرجان به موضوع افزایش جمعیت شهر و غیرواقعی بودن آمار رسمی جمعیت هم اشاره‌ای کوچک داشت: «شهرداری به اندازه‌ی ۱۹۹ هزار نفر ارزش افزوده دریافت می‌کند اما به تعداد بسیار بیشتر از این عدد خدمات را ارائه می‌دهد.»
با این وجود اگرچه انتقادهای شهردار سیرجان در حضور استاندار جدید با امید تغییر رویه بوده تنها به گوشه‌ای از توسعه‌نیافتگی سیرجان پرجمعیت اشاره داشت اما همچنان آشکار نیست که آیا مرکز استان با وجود این مطالبه از پایین و سیاست کلی از بالای دولت پزشکیان، تغییری در شیوه‌ی سنتی خود بدهند یا همچنان حق‌ سیرجان را در توزیع بودجه‌های دولتی نادیده می‌گیرند!ش